medisch
Medisch leveranciers fabrikanten - Stomamateriaal hulpmiddelen - Stomavereniging.
Hieronder vind je een lijst met leveranciers ook wel medisch speciaalzaken genoemd en fabrikanten van stomamaterialen. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar of die een contract heeft met de leverancier van jouw keuze en of het materiaal van de fabrikant van jouw voorkeur wordt vergoed.
Medisch - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Medisch of met Medisch indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Medisch inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Medisch en verwijzingen daarnaartoe.
Oudenbosch Medisch Centrum Bravis ziekenhuis.
In het Medisch Centrum zijn ook huisartsen, logopedisten en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd. Hier vindt u een overzicht van alle specialismen in het Oudenbosch Medisch Centrum. In het Oudenbosch Medisch Centrum kunt u terecht voor verschillende onderzoeken. Diverse specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen houden spreekuur in het Oudenbosch Medisch Centrum.
Scholten Medische Groep Scholten Medisch.
Deze afvalemmer pakt het probleem van geuroverlast bij de bron aan met een gebruiksvriendelijk systeem. Klik hier voor meer informatie. Scholten is een betrouwbare partner om concrete verbeteringen mee te realiseren! 4191 NZ Geldermalsen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.: Copyright Scholten Medisch 2020.
Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Ik wil mijn medisch dossier inzien.
Vindt u dat uw medisch dossier op bepaalde punten niet juist of niet volledig is? Dan kunt u een verzoek indienen om aan uw medisch dossier een verklaring met uw visie toe te voegen. Of om delen van het dossier te laten te laten vernietigen.
Bewaartermijn van het medisch dossier van vijftien naar twintig jaar - KNMP.nl.
U bent hier: Home Actueel Nieuws Nieuws 2019 Bewaartermijn van het medisch dossier van vijftien naar twintig jaar. Bewaartermijn van het medisch dossier van vijftien naar twintig jaar. Het medisch dossier dient gedurende twintig jaren, gerekend vanaf het tijdstip waarop de laatste wijziging in het dossier heeft plaatsgevonden, bewaard te worden.
Preventief medisch onderzoek KNMG.
Preventief medisch onderzoek. Preventief medisch onderzoek PMO is een medisch onderzoek of een zelf test bij mensen die geen concrete gezondheidsklachten hebben, of indicatie voor een gezondheidsrisico of -probleem. Het onderzoek wordt uitgevoerd zonder verwijzing van een arts of uitnodiging van de overheid.
Uw medisch dossier.
Wij bewaren uw gegevens in een medisch dossier. Hier leest u meer over uw medisch dossier: welke gegevens slaan wij op, waarom slaan wij deze gegevens op en hoe verwerken wij uw gegevens. Wat staat er in uw medisch dossier?
Amsterdam UMC Locatie AMC Uw medisch dossier.
Denk hierbij aan de volgende gegevens.: Uw naam, leeftijd, adres en Burgerservicenummer BSN. Algemene gegevens over uw gezondheid. Een overzicht van uw medische problemen, aandoeningen en behandelingen. Informatie over voorgeschreven medicijnen. Informatie over eventuele allergieën. Uitslagen zoals röntgenfotos, bloedwaarden en andere testuitslagen. Notities van zorgverleners waarin medische informatie over u is vastgelegd. Uw toestemming geldt voor alle in het dossier aanwezige informatie. Het is niet mogelijk om bepaalde informatie uit te sluiten. Met welke zorginstellingen kunnen uw medische gegevens digitaal worden uitgewisseld? Uw toestemming geldt voor alle behandelend zorgverleners in Nederland. In de praktijk zijn echter nog niet alle zorginstellingen aangesloten. Hier wordt hard aan gewerkt. Het doel is om uiteindelijk met zoveel mogelijk zorginstellingen in Nederland digitaal te kunnen uitwisselen. Met de volgende instellingen is elektronische uitwisseling op dit moment mogelijk.: OLVG locatie Oost en West, Amsterdam. Spaarne Gasthuis locatie Hoofddorp en Haarlem. Medisch Centrum Leeuwarden.

Contacteer ons