domein
Inname openbaar domein Sint-Truiden.
Inname openbaar domein. Wanneer je een gedeelte van het openbaar domein wenst in te nemen enkele parkeerplaatsen of een gedeelte van de straat die voor het verkeer weinig of geen hinder opleveren, dan moet je tijdig minstens twee weken vooraf een aanvraag indienen voor de inname van dit openbaar domein.
Inname openbaar domein ten gevolg van bouwwerken in Diest - Stad Diest.
Als voor de inname een straat of deel van een straat dient afgesloten te worden, moetdeze vergunning 10 werkdagen voorde inname aangevraagd te worden. De ingebruikname van openbaar domein betalende parkeerplaatsen, stoep, door bouw- of andere werken moet je aanvragen.
B&B Domein Rodin - Domein Rodin.
GENIETEN DOE JE HIER OPTIMAAL. Een ideaal verblijf met ontbijtbuffet om uw batterijen helemaal op te laden en tot rust te komen in deze prachtig omgeving. Genieten doe je hier optimaal, weg van de hectiek en het haastige leven.Het bestaat nog hier, bij B&B Domein Rodin.
Home Domeinen Roerende Zaken.
Op deze websitevindt u alle informatie over de verschillende taken en activiteiten van Domeinen Roerende Zaken DRZ, het kopen van goederen bij DRZ en waar u met vragen terecht kunt als uw goederen in beslag zijn genomen. DRZ is een directie van het Ministerie van Financiën. De staatssecretaris van het Ministerie van Financiën is politiek verantwoordelijk voor DRZ. DRZ is de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. Daarnaast is DRZ bij wet aangewezen om overtollige goederen van de Rijksoverheid te verwerken. Wat doet Domeinen Roerende Zaken? Bekijk het hier in 2 minuten. Download deze video. HD MP4-video Video 20-04-2020 mp4 56,5, MB. Audiospoor Audio 20-04-2020 mp3 2.5 MB. Ondertitelingsbestand Caption 20-04-2020 srt 2.4 kB. DRZ heeft meerdere locaties in Nederland.
Inname openbaar domein - werken Stad Hoogstraten.
Bij het afleveren van een toelating voor de inname van het openbaar domein, kan opgelegd worden dat er signalisatie moet geplaatst worden. Het is wettelijk verplicht om bij een inname van het openbaar domein de juiste verkeersborden te voorzien, om de veiligheid van alle weggebruikers te garanderen.
Per domein - Zorg en Gezondheid.
Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Een klacht melden. Volg ons op Twitter. Volg ons op Youtube. xml version1.0" encodingUTF-8? Zorg-en-gezondheid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door Zorg en Gezondheid.
Openbaar domein innemen Sint-Gillis-Waas.
Openbaar domein innemen. Openbaar domein innemen. Plan je werken, een verhuis of een wielerwedstrijd waarbij je tijdelijk het openbaar domein inneemt? Dan heb je een vergunning inname openbaar domein nodig. Deze vergunning bepaalt ook welke verkeersborden/waarschuwingsmateriaal je moet plaatsen. Voorbeelden van innames waarvoor je een vergunning nodig hebt.:
Toegankelijke vakantieverblijven Domein Beverdonk, een vakantiedomein in hartje Kempen en vakantieappartementen in Oostende vakantie, voor iedereen.
Domein Beverdonk Uw zorgeloze vakantie in hartje Kempen! Verscholen in het Kempens groen tussen Retie en Kasterleevinden we Domein Beverdonk. Op dit prachtige terrein van drie hectare geniet u van de vele troeven die de Kempente bieden heeft. Alle zorgen en stress laat u hier achter.
Inname openbaar domein - signalisatievergunning - Gemeente Grimbergen.
Gebruik van het openbaar domein in het kader van activiteiten van het Europees parlement, de federale kamers, het Vlaamse parlement, de provincieraad en de gemeenteraad vanaf de datum van de indiening der lijsten, voor de partijen die een lijst hebben ingediend en/of voor de kandidaten die.

Contacteer ons