graveren
wijnglazen graveren
Glazen graveren wordt in gedachte nog weleens als oubollig gezien, niets is minder waar. De designs van tegenwoordig kunnen stoer en hip zijn. En met het juiste ontwerp zou iedereen wel een gegraveerd glas thuis willen hebben. Wanneer de glazen met beleid worden gebruikt, gaan deze eeuwig mee! De gravure kan nooit verdwijnen, deze zit immers in het glas verwerkt. Voordelig online originele cadeaus kopen bij Kristalglas.nl. Wij hebben vooru of voor uw bedrijf hele originele geschenken met gevulde buisjes met diverse soorten whisky of op aanvraag andere soorten dranken zoals cognac, rum, likeur of rum. Onze collectie van karaffen, wijnglazen, whisky sets en ander glaswerk wordt nauwkeurig samengesteld en regelmatig uitgebreid met nieuwe producten.
Je mes graveren Voordelig kopen bij knivesandtools.be. Klantenservice. Wishlist. Inloggen. Zoeken. Winkelwagen. Menu.
Snelle levering uit eigen voorraad. Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk geschenk, of een manier om jouw eigen mes sen uniek te maken, kunnen wij jouw mes graveren. Onze lasergraveringen maken van een mooi mes echt iets bijzonders. Wil je een uniek geschenk geven? Laat dan jouw cadeau graveren.
Fietsen graveren - Gemeente Bekkevoort.
scroll naar links scroll naar rechts. Het graveren van de fietsen is dit jaar 3 en 4 juni 2020 geannuleerd naar aanleiding van de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. Graveren betekent dat je rijksregisternummer onuitwisbaar in het frame van je fiets geslepen wordt.
Unigraph - Sterk in signalisatie en visuele communicatie.
Van blikvangers tot functionele bewegwijzering, van een gegraveerd identificatieplaatje tot huizenhoge bedrijfspanelen, geen opdracht is Unigraph te klein, te ingewikkeld of te groot. Dankzij de jarenlange ervaring hebben zij het inzicht van ambachtelijk graveren en uitfrezen kunnen meenemen naar het ultramoderne lasergraveren, -uitsnijden en -markeren.
Graveren - Schoenen- en Slotenmakerij Daniels.
Uw e-mailadres verplicht. Uw vraag of bericht. De door u ingevulde gegevens worden enkel en éénmalig gebruikt om ons toe te laten uw vraag te beantwoorden. Deze gegevens worden niet opgeslagen in een databank en worden niet gedeeld met derden.
Graveren - 6 definities - Encyclo.
ter versiering in metaal, glas of een ander hard materiaal griffen of uitsteken, met scherp handgereedschap of machinaal 2 een afbeelding of tekst in een metalen plaat of houten blok griffen en steken, met scherp handgereedschap of machinaal, om na het opbrengen van inkt afdrukken te maken, vee.
CNC graveren.
CNC Graveren betekent computergestuurd graveren. Hierbij wordt een te graveren tekst, logo of tekening vanuit een computer doorgestuurd naar een freesmachine, die vervolgensde digitale informatie omzet naar graveerbewegingen. Door middel van frezen wordt dan deze informatie in het materiaal gegraveerd op een gewenste diepte of meerdere dieptes.
Signalisatie: graveren van kunststof, metaal en naamplaten.
Graveren en frezen toepassingen. Denk hierbij aan maatwerk als bewegwijzering, naamplaten, typeplaten, CE-markering, sjablonen, markeren van aangeleverde stukken, barcodes, huisnummers, reeksen, etc. Ideaal voor als het echt duurzaam moet zijn. We graveren en frezen in alle metalen, kunststoffen en houtsoorten met onze laser- of freesmachines.
Fietsen graveren - Herselt.
Elke eerste woensdag van de maand, van 12.30 tot 15u kan je jouw fiets laten graveren in de gemeentelijke werkhal, Vest 1. Dit biedt geen garantie tegen diefstal maar vergroot bij diefstal wel de kans dat de politie jouw fiets kan opsporen en terugbezorgen.
Graveren bij Richtkijkers.nl - Personaliseer je richtkijker, verrekijker of dog tag.
Je kunt, afhankelijk van de lengte van het te graveren oppervlak gemiddeld 20 tekens gebruiken. Hoe meer woorden je wilt gebruiken, hoe groter de kans dat de gravure kleiner wordt afgebeeld. De kosten voor het graveren worden automatisch bij je bestelling opgeteld wanneer je in het afrekenproces het verzoek tot graveren aanvinkt.

Contacteer ons