Call us

acties & cadeau's

Cadeau's

De cadeau mogelijkheden zijn eindeloos. Canvas, fotoframe, fotoblokjes, fotokaders en zoveel meer. Speciaal voor alle typische vrouwen die niet kunnen kiezen (welke foto)… de fotobox (een houten doos met voor en achterkant in glas, waarin fotokaarten zitten. De kaarten kunnen op gemakkelijke manier en regelmatige basis gewisseld worden. Je hoeft alleen maar het dekseltje op te heffen en de kaarten te verwisselen van plaats. Hier (want ja, ik kan ook nooit kiezen tussen de verschillende foto’s van mijn schatjes van patatjes) mogen de kinderen wekelijks om beurt een foto kiezen en naar voor schuiven. Ideaal toch?

Wens je een kale muur aan te kleden? Ja, inderdaad!

Hier vind je steeds de meest voordelige seizoenspakketten. Haal dus gerust het stalk-gehalte in jezelf naar boven en kom zeker en vast regelmatig onze pagina bezoeken. 

De ho-ho-ho-gezelligste periode van het hele jaar komt eraan! Verkort dit jaar jullie lange nadenksessies "Wat gaan we nu weer cadeau doen?" en bestel een cadeaubon, fotogeschenk of geef een pracht exemplaar van jezelf (en je gezin) van Kshot cadeau. Wanneer iemand je vraagt wat jij zelf graag wenst, aarzel niet en antwoord zonder schroom: een Kshot cadeaubon graag. Voila, bij deze  werd jouw dag weer een stukje aangenamer en zorgelozer. 

De kerstpakketjes zijn ondertussen ook klaar om uitgepakt te worden. Ook dit jaar zijn er drie versies (sneeuwvlok, sneeuwbal en sneeuwman), naar ieders wensen en budget. Vraag gerust naar onze Kerstfolder en kies jouw ideale kerstpakket eruit (installeer je misschien eerst dicht bij je kachel of chauffage, kwestie de warmte echt te voelen!). Boek je kerstshoot, smile en hou die postzegels in de aanslag. Plakken, adressen schrijven en versturen... Daarna wachten op de oooh- en aaahberichtjes. 
Vind je dit pakket interessant? Zeer zeker!

Volg ons :