op
Coronaregels voor reizen en vakantie Coronavirus COVID-19 Rijksoverheid.nl.
Bekijk ookde algemene checklist voor reizen buiten Nederland Nederlandwereldwijd.nl. In het reisadvies vindt u ook de corona regels van het land waar u op vakantie bent. Reist u terug? Bekijk de inreisregels voor Nederland. Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
Afstandsonderwijs Hogeschool VIVES.
Op dit moment studeren bij ons zon 3000 studenten op afstand. Hiermee is Hogeschool VIVES de absolute koploper in Vlaanderen. Al duizenden studenten vonden de afgelopen twintigjaar hun weg naar het werkveld dankzij een bachelordiploma waar ze vroeger alleen maar van konden dromen. Want dat is het unieke aan afstandsonderwijs: we maken dromen waar. We veranderen levens. Misschien kunnen wij ook jouw leven veranderen? Ontdek onze opleidingen op afstand. Behaal een volwaardig diploma. wat kost studeren op afstand? Volg je persoonlijke studietraject. Studeer waar en wanneer jij dit wil. in samenwerking met de associatie. leg flexibel examens af. Studiemateriaal op maat. Het uitgangspunt van afstandsonderwijs is begeleide zelfstudie. Je verwerft kennis, inzichten en vaardigheden via zelfstudie, maar dat alles met de nodige digitale begeleiding. Het studiemateriaal is zoveel mogelijk digitaal en aangepast aan zelfstudie. Handboeken en cursussen kun je aankopen via onze webshop.
HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België, HLN.be brengt je het allerlaatste nieuws 24/24 en 7/7, uit binnen - en buitenland, evenals dichtbij met nieuws uit je eigen regio. hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek.
Officieel: Vincent Janssen, de grootverdiener in België, tekent voor vier jaar bij Antwerp. 't' Is gebeurd: Golden State Warriors onder impuls van magistrale Curry opnieuw NBA-kampioen. Club Brugge zal Casper Nielsen niet halen: blauw-zwart vindt vraagprijs te hoog, onderhandelingen springen af. Meld je aan voor de nieuwsbrief Wil je elke dag de Lunchnieuws nieuwsbrief van Het Laatste Nieuws ontvangen via e-mail? Wij zijn altijd op zoek naar Het Laatste Nieuws.
Home MOS.
Beter Buiten: vormingstraject Outdoor Learning Brussel. Dinsdag 27/09/2022 - Woensdag 26/04/2023. Outdoor Learning of buiten leren is een kans om ervaringsgericht te leren in de natuur, stad, buurt, het schoolplein en de schoolomgeving op een andere manier te ontdekken en gebruiken.
Promo - Cashbacks en promoties op Electronica Samsung België.
Op afstand in je koelkast kijken. Slim wassen fleurt uw dag op. Verschoon elke dag je outfit. Maak van iedere dag een mooie dag zonder problemen dankzij SmartThings. Terug naar 1 dieptemenu. TV AV promoties. Samsung Private Rent. Samsung Summer Festival.
Campus Drie Eiken Universiteit Antwerpen.
Ze kunnen door onze reclamepartners op onze site worden ingesteld om een profiel van uw interesses op te bouwen en u relevante advertenties op andere sites te tonen. Ze slaan niet direct persoonlijke gegevens op, maar zijn gebaseerd op de unieke identificatie van uw browser en apparaat.
Nieuws Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl.
De krant Video Podcast Puzzels 17 C Klantenservice. Service en contact. Wat U Zegt. Belangrijk Laatste nieuws. Vreselijk dat dit gebeurt. Verdachte opgepakt voor needle spiking. Agente redt meisjes van loverboy: 'Gelukkig' waren we op tijd'.' Ouders verdronken Enzo doen hun verhaal: Epilepsie erg onderschat. Dortmund gaat ver voor Haller: bod van 33 miljoen plus bonussen. Sébastien Haller lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. Hoewel de Amsterdamse clubleiding - na het vertrek van Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch - op het standpunt staat in principe niemand meer te willen laten vertrekken, ontving de landskampioen een bod van Borussia Dortmund dat uit bedrijfsec. Woedende Mercedes-baas Toto Wolff vangt bot bij collegas. Toto Wolff Mercedes heeft in Montreal tijdens een vergadering met andere teambazen woedend gereageerd op de houding van zijn collegas. BZV-Jan kan weer lopen: Mijn gezin is belangrijker voor mij geworden. Duitse noodmaatregelen om gascrisis: ook kolencentrales in beeld. Honden bijten 16 schapen kinderboerderij Rosmalen dood. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws. Vul nogmaals in aub. Lees hier ons privacybeleid. Speel de paardensprong van 19 juni. Speel de sixy sudoku van 19 juni.
Recht op afbeelding Gegevensbeschermingsautoriteit.
Dit betekent dat u uw de gegevens waarover men beschikt op elk moment kunt bekijken. In bepaalde gevallen hebt u het recht van bezwaar: U mag geen bezwaar maken tegen een gegevensverwerking wanneer dit wettelijk verplicht is of wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract. Voor de rest behoudt u altijd het recht om u kosteloos en zonder verantwoording te verzetten tegen het onrechtmatig gebruik van uw gegevens wanneer deze voor direct marketingdoeleinden worden verwerkt. Ik ben het niet eens met mijn ex-partner over het gebruik van beelden van ons kind. Wat te doen? Hoewel ze gescheiden zijn, blijven beide ouders in principe het ouderlijk gezag uitoefenen. Totdat het kind in staat is om te onderscheiden, wanneer hij of zij kan beslissen over het gebruik van beelden van hem of haar alleen, moeten beide ouders het eens zijn over het gebruik van beelden van hun kind. Dit betreft met name de verspreiding op sociale netwerken, ook in een gesloten kring. Is een foto van mijn gezicht een biometrisch gegeven?
Isolatie en quarantaine - Zorg en Gezondheid.
Wie in quarantaine moet blijven en daardoor niet kan werken, heeft recht opeenuitkering van tijdelijke werkloosheid.Zelfstandigen diein quarantaine moeten, zullen via hun sociaalverzekeringsfonds aanspraak kunnen maken op een overbruggingskrediet. Hiervoor heb je een quarantainecertificaat of quarantaineattest nodig voor je werkgever.

Contacteer ons