fotografie cursus friesland
Fotoschoolhoorn.nl Fotografie cursussen en workshops in het centrum van Hoorn NH.
Ik heb deze tak voor het gemak Fotoschool Hoorn genoemd, zodat de naam ook de lading dekt. Fotoschool Hoorn verzorgt fotografie cursussen en workshops voor iedereen die meer wil kunnen dan fotograferen op de automaat. In de basiscursus bied ik lessen aan voor beginners die wel in het bezit zijn van een spiegelreflex-, compact- systeemcamera maar nog niet goed weten hoe deze werkt. Wanneer je twijfelt over de aankoop van een compact-, systeem of een spiegelreflex camera, kan je ook eenspiegelreflex camera huren bij mij tijdens de duur van de cursus.
Cursus Friesland - Vinden.
Cursus Spaans, Italiaans, Portugees, Frans of Duits in Friesland Leeuwarden, Sneek, Heerenveen Drachten. Al vanaf € 100,-, behaald U niveau A1.1! Vergelijkbare zoekopdrachten voor Cursus Friesland. Bhv Cursus Friesland. Vca Cursus Friesland. Fotografie Cursus Friesland. Cursus Pottenbakken Friesland. Cursus Keramiek Friesland.
Nynke Blom Friesland.nl.
Gedurende het hele jaar zijn er klein werken van diverse kunstenaars, kunstkaarten en ook leuke inspiratiedoosjes te koop. Verder organiseren Nynke Blom workshops en cursussen. Onder meer video- en fotobewerking of analoge fotografie bij Nynke Venema of een workshop of cursus schilderen bij Corina Blom.
Natuurfotografie workshop Nationaal park De Alde Feanen Friesland - De Workshopsite.
Over de workshop. In het hart van Friesland, in de driehoek tussen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, ligt het bijna 2.300 ha grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. De landschappelijke variatie zorgt voor een enorme rijkdom aan planten en dieren. Zo komen er in De Alde Feanen circa 450 soorten planten voor en broeden er ruim 100 soorten vogels. Shetlanders begrazen de veenmoerassen. Een prachtige natuurfotografie locatie. De dag begint met een kop koffie/thee en koek en theorie over onder andere: de belichting, het fotograferen van beweging, compositie, wat maakt een natuurfoto mooi en creatieve fotografie.
Van een garnalenverpakking naar woningfotografie: Willy Lubach.
Willy Lubach is onze fotograaf in de regio van Friesland. Als u opzoek bent naar professionele meetrapporten NEN 2580, videos of 360 graden fotos. Bel dan naar 0648128899 of stuur een email naar willylubach@objectenco.nl. Bekijk de portfolio van Willy Lubach. Add Content Here. Passie voor fotografie. Als we kijken naar onze eerdere blogs, dan zien we een overeenkomst tussen onze collegas. Ze hebben allemaal een passie voor fotografie. Zo ook Willy: Eigenlijk van jongs af aan was ik al bezig met een spiegelreflex. Een Olympus OMT. Eerst hobbymatig, maar met grote interesse. Op een gegeven moment verwaterde dat en bleef het vaak bij vakantiekiekjes. Tegelijk met de start van mijn eigen bedrijf heb ik de fotografie weer serieus opgepakt. Eerst met een Nikon D5100, maar inmiddels schiet ik met een Nikon D750. Die laatste kreeg ik een dag binnen voordat ik met de cursus interieurfotografie begon.
Workshops.
Het was een zeer geslaagde en leerzame dag. Ideaal ook om te combineren met een weekend of weekje Friesland - Peter Mieke Verburg uit Amsterdam. Cursus fotografie voor beginners - €300,-, pp voor 3 bijeenkomsten.: U kent het wel u heeft een mooie camera en maakt ook hele mooie fotos maar u mist iets!
TAPED.nu Fotografieles Roden.
Groepslessen vinden plaats in K38 in Roden Drenthe of de Lawei in Drachten Friesland zodra er voldoende deelnemers zijn. Heb je liever een privéles? Dat kan ook. Klik dan op de bruine knop om je aan te melden of een vraag te stellen. vanaf 9 jaar en ouder. Naast lessen fotografie biedt Mirjam Offringa ook workshops aan.
Zelf Newborn fotos leren maken? Volg deze opleiding, cursus of training!
Je kan ook voor slechts 89 euro online de cursus volgen. Je krijgt dan direct toegang tot 8 videos die je kan bekijken wanneer het jou uitkomt. Dingen die aan de orde komen: kader, compositie, achtergrond, licht, opslag en fotobewerking. Dit alles zonder moeilijke technische details. Newborn fotografie cursus voor beginners en gevorderden. Nieuwsgierig welke newborn shoot fotograaf deze foto maakte?
Woningfotografie Friesland.,
Door wat te schuiven of juist het weg laten van meubels en spullen kan een woning al veel ruimtelijker lijken. Ik heb afgelopen jaar een cursus bij Arie Bruinsma Fotografie gevolgd voor Woningfotografie, 360 graden fotografie. En ben er nu klaar voor. Verschillende woningen heb ik in Friesland mogen vastleggen.

Contacteer ons