cursus fotografie drenthe
workshops - Norah Fotografie.
Locatie: Ruinen, Drenthe. Heb jij een spiegelreflex- of systeemcamera en wil je deze beter leren gebruiken? Geef je dan op voor een privé workshop! Tijdens de workshop wordt eerst de theorie behandeld. Hier komen onderwerpen aan bod als diafragma, sluitertijd en ISO-waarde.
han mulder.
Tijdens de fotografie cursussen van de Fotoschool Assen Beeldrijk Drenthe leer je optimaal gebruik maken van je camera. De Fotoschool Assen Beeldrijk Drenthe helpt je op weg met de basistechnieken in fotografie. De fotografie cursus voor de gevorderden, training en workshops sluiten hierop aan maar kunnen ook los gevolgd worden.
Natuurfotografie - Biblionet Drenthe.
Maar hoe maak je daarmee bijzondere foto's? In onze gratis cursus Digitale fotografie krijg je allerlei handige tips tricks. Ook als je geen lid van de bibliotheek bent. Meld je hier aan. Voor wie een stapje verder wil gaan, hebben we cursussen op het gebied van fotobewerking. Deze zijn gratis als je lid van de bibliotheek bent. Bekijk het cursusaanbod. Boekentips over de Drentse natuur en natuurfotografie. Hieronder een aantal inspirerende fotoboeken en boeken over fotografie. Je kunt ze reserveren en afhalen bij je bibliotheek. Nog geen lid? Schrijf je hier in. Meer boekentips over digitaal fotograferen. Meer boekentips natuurfotografie. Meer fotoboeken over Drenthe. Samenwerking bibliotheek en ROEG! De bibliotheek en ROEG! werken samen om informatie over de Drentse natuur te delen. Een aantal bibliotheken beschikt al over een speciale ROEG -hoek. Hier vindt de bezoeker van de bibliotheek niet alleen informatie, er worden ook activiteiten georganiseerd. Aan deze actie doen mee de bibliotheken in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo en Westerveld. Deel deze pagina. Zoeken en reserveren catalogus. App Bibliotheek Wise. Nieuw in de bibliotheek Aanwinstenmail. Vacatures en stages. 9401 ET Assen.
Workshop fotografie Zeeland.
Ik leer jou in één dag de geheimen van fotografie zodat jij vol zelfvertrouwen daarna zelf aan de slag gaat. Bekijk voor alle fotografie en cursussen die ik geef de website Carolien Boogaard Fotografie Academy. workshop fotografie Workshop fotografie: de basis en jouw camera.
Fotografie Volksuniversiteit Zuidlaren.
Cursus Fotoboek maken. Vroeger kwam je met je filmrolletjes terug van vakantie, waarna je moest wachten tot de fotos ontwikkeld en afgedrukt waren voordat je ze op maat kon knippen en in een boek kon plakken. Maar t egenwoordig komen de meeste mensen terug van vakantie met vaak honderden digitale fotos. Leuk op een computer, maar veel minder sfeervol om de fotos te laten zien bij vrienden of familie! Maandag 5 oktober 2020. 3 lessen van 2 uur aanvangstijd 1330: klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst. Sluiten Maandag 05/10/2020 1330: uur. Maandag 12/10/2020 Herfstvakantie. Maandag 19/10/2020 1330: uur. Maandag 02/11/2020 1330: uur. Locatie: De Ludinge klik hier voor de adresgegevens. 9471 JD Zuidlaren. Lokaal: lokaal B 2 uur cursus. Wil je meer leren over fotografie?
Foto 3-daagse in Drenthe: Natuurfotografie Workshops Nature Talks.
Door de vele handige tips, inzichten en het enthousiasme van het team heeft mijn passie voor fotografie een enorme boost gekregen! Nature Talks, heel veel dank hiervoor! In juni 2021 heb ik deelgenomen aan de foto 3 daagse in Drenthe.
Fotoworkshops - Met de fotograaf op reis.
Of je nu voor het eerst een camera vast hebt of dat je je reeds een professionele fotograaf mag noemen, iedereen heeft iets aan deze workshop waarbij je in een ongedwongen sfeer bezig kan zijn met de fotografie.een aanrader voor iedereen die plezier beleeft of nog meer wil beleven aan het maken van foto's.
Fotografie cursussen in Groningen en Drenthe - Jonker Photography.
Ik verzorg fotografie cursussen in Groningen en Drenthe die aansluiten op jouw wensen! Hieronder vertel ik je precies wat elke cursus inhoudt.: Elke grote fotograaf is begonnen met de basis, het fundament van fotografie. De automatische stand wordt verruild voor de manuele stand m .Na een theoriegedeelte gaan we gelijk het geleerde toepassen in de praktijk Drenthe, omgeving Zuidlaren en weet jij aan het einde van de cursus hoe je mooie fotos kunt maken op de manuele stand!
Zelf Newborn fotos leren maken? Volg deze opleiding, cursus of training!
Je kan ook voor slechts 89 euro online de cursus volgen. Je krijgt dan direct toegang tot 8 videos die je kan bekijken wanneer het jou uitkomt. Dingen die aan de orde komen: kader, compositie, achtergrond, licht, opslag en fotobewerking. Dit alles zonder moeilijke technische details. Newborn fotografie cursus voor beginners en gevorderden. Nieuwsgierig welke newborn shoot fotograaf deze foto maakte?

Contacteer ons